SvinoeBaadelaug.dk | Udvidelse 1975
16217
post-template-default,single,single-post,postid-16217,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Udvidelse 1975

Avisartikel fra den 5. maj 1975. Havnen er blevet udvidet, så den nu er den største havn på vestfyn. I to og et halvt år har der været utallige brevvekslinger mellem lauget og forskellige bevilligende myndigheder, før lauget fik lov at udvide. Den officielle indvielse foretages den 31. maj. Middelfarts borgmester, Herman Jensen og andre møder op til indvielsen. Det nye havneområde har plads til næsten 100 både og lauget kan bryste sig af, at de har de billigste afgifter for at have både liggende hele sommeren. Laugets kasserer, Knud Jespersen, Nørre Åby oplyser, at udvidelsen kommer til at koste 40.000 kroner. Han oplyser endvidere, at næste etape med opførelse af et klubhus med toiletter kan gå igang.

Avisartikel

Så kunne borgmesteren klippe snoren over til den nye havn. Indvielsen fandt sted med megen festivitas, NKTs orkester spillede og den daværende formand for Svinø Bådelaug, Arne Brocksted Jørgensen sejlede sammen med borgmesteren ud, for at sidstnævnte kunne overklippe den røde snor, der markerede havneindløbet. Med hornmusik og sirenetuden faldt snoren præcis kl. 1600. Den daværende formand takkede de mange, der havde gjort et arbejde for havnens udbygning. Han takkede specielt bådelaugets kasserer, Knud Jespersen, uden hvis energi og idealisme, man ikke havde nået et så fint resultat.

Avisartikel2