SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelses møde onsdag d. 25 Januar. – 2015 i klubhuset.
16202
post-template-default,single,single-post,postid-16202,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelses møde onsdag d. 25 Januar. – 2015 i klubhuset.

Fremmødte: Bjarne S, Søren R, Birthe L, Gert Y, Bruno P.

Fordelt til: Klubhus, og på hjemmesiden.

  1. Der blev gennemgået hvad havneudvalget havde nået siden sidste møde – Bruno fortalte at næste møde i udvalget var berammet til d.10 februar – hvor planerne for året ville blive lagt.

  1. En af de ting der mangler at blive færdig er kompressor rummet og udbedring af et hul på luftslangen ved bro 1 – vore afmærkningsbøjer er renset og delvis klar til isætning til den nye sejlersæson.

 

  1. Nogle af vore nye lamper virker ikke altid efter hensigten – vi tror det er sensorerne der ikke virker for godt – nogle af sensorerne er knækket af, da nogle af bådene har, kunne nå dem i hårdt vejr – vi henstiller til at alle holder et vågent øje og får strammet fortøjningerne op så bådene ikke kan nå brofagene, selv i hårdt vejr. – Søren undersøger om vi kan få nogle sensorer under garantien.

 

  1. Vores bimåler der sad i kompressor rummet er desværre frosset i stykker – og vi skal have en ny, Bjarne får fat i ny bimåler og får den sat op af sidevæggen i rummet, så vi kan lave en isoleret kasse den kan sidde i, så den ikke kan fryse igen.

 

  1. Vi talte om vore forsikringer her i Bådelauget – og om hvor længe siden det var de havde fået et tjek, for såvel både pris og dækning.

Birte finder alle vore forsikringer frem til Søren og han får indhentet mindst 3 nye tilbud på Bygningsbrand – indbo – og arbejdsskades forsikring.

 

Søren får taget kopier af vedtægter og regelsamling – og får pakket komplette velkomst kuverter til nye medlemmer – mindst 15 stk.

Ingen nye medlemmer denne gang.

Reff. Søren Rye