SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelsesmøde 24-03-2015
16198
post-template-default,single,single-post,postid-16198,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelsesmøde 24-03-2015

Mødt var. Birthe L. – Søren R. – Bruno P. – Revisor John H – Revisor Henning H.

Afbud Bjarne S. – Gert Y.

Fordelt på: Klubhus og Hjemmeside

 

Begge vore revisorer gennemgik regnskabet – bilag og balance – og fandt ikke anledning til bemærkninger.

Under gennemgangen blev der snakket en del om vort store elforbrug – selv her i de måneder der burde være meget stille – er der brugt ekstremt meget strøm, og det til trods for, at vi ved hvert nyt indkøb har tilstræbt lavenergi.?

Vi betaler i øjeblikket ca. 15.000 kr. i kvartalet – og har i den forbindelse valgt at slukke for strømmen ud til vinterpladsen, for at bruge udelukkelsesmetoden. Strømmen vil selvfølgelig blive åbnet igen, når vi skal i gang med at klargøre bådene før isætning. – efterfølgende vil vi prøve at måle forbruget særskilt i resten af bådehavn og klubhus.

Vor betaling til Middelfart spildevand er heldigvis gået i den rigtige retning – den var jo også meget stor sidste år pga. en kommafejl i aflæsningen – Bjarne kæmper stadig med at få penge retur fra Middelfart spildevand.

Havneudvalget står for endnu en arbejdsdag her lørdag d. 28 marts – rigtig mange har meddelt at de kommer og giver en hånd med.

Søren har rykket for de nye lys-sensore han havde bestilt til vore lamper på broerne – og kom i den forbindelse til at tale med en montør fra serviceafdelingen – der fortalte, at han syntes vi skulle prøve at justere på de potmetre der sidder bag på selve sensoren – inde i selve standeren – han var sikker på det vil afhjælpe problemet – og hvis ikke ville han sende en ny type sensor vi så kunne skifte med.

Nye medlemmer:

Bjarne Pedersen Carsten Poulsen

Borrevej 3, Gamborg Ronæsbrovej 2

5500 Middelfart 5580 Nr. Åby

Tlf. 20 30 02 25 40 86 42 04

bjarne@post.com

 

Udmeldinger:

Medlem nr. 865 Anders Ravn

Medlem nr. 736 Hanne Müller

Medlem nr. 83 Knud Jespersen

Reff. Søren Rye