SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelsesmøde 25-01-2015
15611
post-template-default,single,single-post,postid-15611,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelsesmøde 25-01-2015

Fremmødte: Bjarne S, Søren R, Birthe L, Gert Y, Bruno P.
Fordelt til: Klubhus, og på hjemmesiden.
1.Der blev gennemgået hvad havneudvalget havde nået siden sidste møde – Bruno fortalte at næste møde i udvalget var berammet til d.10 februar – hvor planerne for året ville blive lagt.

2.En af de ting der mangler at blive færdig er kompressor rummet og udbedring af et hul på luftslangen ved bro 1 – vore afmærkningsbøjer er renset og delvis klar til isætning til den nye sejlersæson.

3.Nogle af vore nye lamper virker ikke altid efter hensigten – vi tror det er sensorerne der ikke virker for godt – nogle af sensorerne er knækket af, da nogle af bådene har, kunne nå dem i hårdt vejr – vi henstiller til at alle holder et vågent øje og får strammet fortøjningerne op så bådene ikke kan nå brofagene, selv i hårdt vejr. – Søren undersøger om vi kan få nogle sensorer under garantien.

4.Vores bimåler der sad i kompressor rummet er desværre frosset i stykker – og vi skal have en ny, Bjarne får fat i ny bimåler og får den sat op af sidevæggen i rummet, så vi kan lave en isoleret kasse den kan sidde i, så den ikke kan fryse igen.

5.Vi talte om vore forsikringer her i Bådelauget – og om hvor længe siden det var de havde fået et tjek, for såvel både pris og dækning.
Birte finder alle vore forsikringer frem til Søren og han får indhentet mindst 3 nye tilbud på Bygningsbrand – indbo – og arbejdsskades forsikring.

Søren får taget kopier af vedtægter og regelsamling – og får pakket komplette velkomst kuverter til nye medlemmer – mindst 15 stk.
Ingen nye medlemmer denne gang.

Reff. Søren Rye