SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelsesmøde d. 26 april 2017
17557
post-template-default,single,single-post,postid-17557,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelsesmøde d. 26 april 2017

Til stede:

Formand: Bjarne Schjødtz

Næstformand:  Gert Yndigegn

Sekretær:   Annette Hansen

Desuden regnskabskyndig: Kirsten Hjort Christensen

 

  1. KHC informerer om manglende kontingent indbetalinger . ( dette vigtigt i forhold til tildeling af bådplads)

 

  1. Nye medlemmer tilmeldt 26. april 2017:

Lars Christensen

Johnny Kristiansen

Kaj Bjerggaard

 

  1. Gennemgang af pladsfordeling ved Gert Yndigegn.

Der bliver en del rokeringer i år for at få både og plads til at passe sammen. Dels har flere solgt båd og nogle købt ny som ikke passede på den tidligere plads.

Listen hænges op i glasmontren på klubhuset.

 

  1. Der skal bankes ekstra pæl ved bro 1. for at bådene kan ligge forsvarligt. Er bestilt , men vi har ikke fået en dato endnu.

 

  1. Der mangler medlemmer i Aktivitetsudvalget, hvilket gør det problematisk når der skal afholdes aktiviteter.  Især sommerfesten er et problem. Det er ikke nok at der er nogle der vil hjælpe ved denne lejlighed. Det kræver at der er nogle der vil melde sig til at være med i aktivitetsudvalget. Formanden vil oplyse om problemet ved standerhejsning d. 29. april. Hvis der ikke indenfor uge 18 har meldt sig medlemmer der vil indgå i aktivitetsudvalget, aflyses sommerfesten for 2017, da musik, ølvogn og telt så skal afbestilles.

 

De deltagende bestyrelsesmedlemmer godkender referatet efter oplæsningen ved mødets afslutning.    Referent:  sekretær Annette Hansen

 

Pladsen ved Svinø Bådelaug benyttes  d. 13 maj 2017 af veteranklub

Og                                                               d. 26 juni 2017 i forbindelse med cykelklub