SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelsesmøde 27-1-2015
16697
post-template-default,single,single-post,postid-16697,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelsesmøde 27-1-2015

Bestyrelsesmøde onsdag d. 27 januar

i klubhuset Svinø Bådelaug.

Mødt var Bjarne S. Søren R. Gert Y. Bruno P. Birthe L. Kirsten. Simon.

Vi talte om, at sætte etablering af internet i havnen i gang, Bjarne tager kontakt til Jenzen og får tilbuddet på plads og vender tilbage med tidshorisont for opsætning.

Simon Døssing var med til mødet og viste den nye opsatte hjemmeside – meget logisk opbygget og virkelig flot – husk nu alle, at komme med input og billeder til Simon så vi kan få glæde og gavn af den nye hjemmeside. ( thomsensimon@hotmail.com )

Vi bestemte at rambukken / flåden skulle repareres og have helt ny træbeklædning og nye opdrifts tanke, så den kan holde mange år igen – Bjarne/Bruno får sat gang i afmontering – flytning til en lade og sat et arbejdshold i gang.

Birthe / Kirsten sender umiddelbart herefter kontingent opkrævninger ud – med et lille skriv fra Gert vedr. Isætning og pladser. Samt den nye kode til den lukkede del på hjemmesiden.

Flere havde ytret deres mening om, at vi i havnen burde have mobil Pay sammen med kuvertbetaling, alle syntes da det var en rigtig god ide. Søren finder en telefon med nummer og får sat op til mobil Pay og får fremstillet skilte til havnen så vore gæstesejlere kan se hvad muligheder der er når de ankommer.

Reminder: husk at meddele klubben adresseændringer / nyt tlf. nr. / ændring af e-mail eller oprettelse af en sådan.

Ingen nye medlemmer denne gang.

Reff. Søren Rye