SvinoeBaadelaug.dk | Bestyrelsesmøde onsdag den 30. november 2016 Kl. 19.00
17330
post-template-default,single,single-post,postid-17330,single-format-standard,customer-area-active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bestyrelsesmøde onsdag den 30. november 2016 Kl. 19.00

Mødt var Bjarne S. – Michael L. Gert Y. Bruno P.

Afbud Birthe L.

Mødet startede med konstituering af bestyrelsen som blev:

Formand: Bjarne Schjødtz

Næstformand: Gert Yndigegn

Kasserer: Birthe Lending

Sekretær: Michael Lindharth

Bestyrelsesmedlem/Pladsmand: Bruno Pedersen

Derefter afleverede Bjarne taske, nøgle og information til Michael.

Vi drøftede generalforsamlingen og klubben for at Michael kunne få et indblik i klubben og hans fremtidige arbejde.

Der blev drøftet omkring valget til bestyrelsesmedlemmer og vedtaget at fremtidig når 2 bestyrelsesmedlemmer er på valg og der er et andet medlem som også stiller sig på valg, er alle 3 navne opstillet således medlemmerne kan afgive stemmer til max. 2 navne, således at valgene ikke bliver personlige valg men at alle 3 er opstillet. Og det blev også vedtaget at dem der er på valg skal have mulighed for at præsenterer sig, således at nye medlemmer har mulighed for at få et indtryk af dem som er på valg.

Michael spurgte ind til om det var normalt at man ikke indkalder suppleant til bestyrelsesmøde når der var et afbud og det var ikke brugt tidligere, men Bruno mente godt man kunne gøre dette så det blev besluttet at man fremover melder afbud til Michael (sekretæren) og han så indkalder suppleant når der er afbud fra et bestyrelsesmedlem og at bestyrelsesmedlemmet har stemmeret på dette møde.

Der blev drøftet havneudvalg og en fælles stemning for det skal i prøves, så den opgave går Bruno og Michael i gang med, således det kan drøftes med øvrige bestyrelsesmedlemmer på næste bestyrelsesmøde.

Hjemmesiden var til debat med delte meninger, Michael kontakter Simon Døssing for en snak omkring denne.

Ingen nye medlemmer

Mødet slut ca. kl. 22.00.

Ref. Michael Lindharth